Over de kleine bakker

Alle informatie op een pagina

Professioneel & gepassioneerd

De kleine bakker is opgericht voor mensen die een passie voor thuisbakken hebben. Ons assortiment bestaat uit de beste kwaliteit grondstoffen die bedoeld zijn voor de gepassioneerde thuisbakker. Alle producten worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Wij wensen u alvast veel plezier met uw toekomstige creatie!

Verzending

Wij verzenden al onze pakketten met PostNL of TransMission. De artikelen zullen zo snel mogelijk na ontvangst van betaling worden verstuurd. Normaal gesproken is dit bij een verzending binnen Nederland 1 werkdag nadat de betaling bij ons ontvangen is.

U ontvangt van dekleinebakker.nl bericht (e-mail), als wij de betaling van u ontvangen hebben. Als het pakket verzonden wordt ontvangt u wederom een bericht. In 95% van de gevallen wordt uw pakket de volgende werkdag afgeleverd.

Indien er iets niet voorradig is zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen via mail of telefoon.

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €9,50 per pakket. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht indien uw orderbedrag boven de €100,- uitkomt. Voor België geldt er altijd een tarief van €16,50 per pakket.

Factuuradres & afleveradres
Indien u grotendeels niet thuis bent op werkdagen, dan kunt u er voor kiezen een ander afleveradres in te geven. Dit kunt u doorgeven via het contactformulier. Vermeld dit samen met uw order nummer.

Klopt er iets niet?
Indien er iets mis is gegaan met het pakket, of de verzending daarvan, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via het contactformulier.

Staat uw product er niet bij?

Bent u op zoek naar een artikel en die staat niet op deze site? Wij helpen u dan graag om het gewenste product te vinden.
Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen of wij het product gevonden hebben.

Een product aanvragen kan door middel van het contactformulier.

Grotere aantallen bestellen?

Bent u op zoek naar grotere aantallen of meer gewicht van een bepaald artikel?

U kunt dit aangeven door middel van ons contactformulier. Wij zullen dan uiteraard een gepaste offerte voor u opstellen.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

De verzendkosten binnen Nederlands bedragen €9,50 per pakket en wordt geleverd met PostNL. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht indien uw orderbedrag boven de €100,- uitkomt. Het tarief voor België bedraagt altijd €16,50 per pakket en wordt geleverd met TransMission.

Kan ik ook als consument producten bestellen?

Dat kan zeker! Al de prijzen op de website worden getoond inclusief btw.

Ik heb geen mail ontvangen

Geen mail ontvangen? Het is mogelijk dat de mail in uw spambox staat.